Oppstartsmøte 26. november med Høgskolen i Østfold som vertskap

Initiativtakerne til GGDØ ønsket velkommen til oppstartsmøte på Høgskolen i Østfold, studiested Halden tirsdag 26.november kl. 18.00. Høgskolen i Østfold stilte som vertskap på lanseringskvelden og Beathe Due, Dekan på IT-avd. sa i forkant av kvelden:

– Vi vil bruke kvelden til å fortelle om hva Girl Geek Dinners er, vi får besøk fra Girl Geek Dinners Oslo som vil fortelle hvordan nettverket er bygget opp, hva vi gjør og hvorfor dette er så faglig og sosialt gøy å være med på!

Engasjerte damer bak andre initiativ som NCE Smart Women, IT-kveld for jenter og TOPP-IT Halden vil dele av sine erfaringer med å jobbe med å skape interesse for IT/IKT i Østfoldregionen. Vi vil også ha idémyldring, hvilke temaer skal vi ha fremover, hvem har lyst til å dra i gang eventer, finne vertskap eller hjelpe til med markedsføring.

Bak Girl Geek Dinners Østfold står flere kvinner som er ”litt” over gjennomsnittet opptatt av IT, teknologi og muligheter for framtida:

Beathe Due og Monica Kristiansen/hhv. Dekan og studieleder ved avd. for informasjonsteknologi på HiØ, Nina Borgersen/sjefskonsulent hos CapGemini i Fredrikstad, Lise Eastgate/Rådgiver hos Odin Media og styreleder i Halden IT-Forum, Caroline Sofie Olsen/Masterstudent i informatikk ved HiØ, Jahnne Feldt Hansen/studentleder ved HiØ, samt Åse Gustavsen og Ingrid Solberg Sætre som er damene bak NCE Smart Women satsingen.

Related Posts

No Comments Yet.

leave a comment